آموزش اکسل پیشرفته
سوالی که خیلی پرسیده میشه و خیلیا جواب درست رو نمیدونن اینه که اکسـل چیست ، چه کاربردی داره؟ و چه توانایی هایی داره؟ این موضوع خیلی مهم هست چرا که هنوز افراد زیادی هستند که حتی با اکسـل کار میکنند اما از خیلی از توانایی ها و امکانات اکسـل بی خبرند!
حتما تا حالا شده که از خودتون بپرسید: ”من چقدر اکسل میدونم؟ دانش اکسلی من در چه حدیه؟”
نرمافزار اکسل (Microsoft Excel) یک نرمافزار صفحه گسترده و کاربردی به خصوص در حوزه مدیریت پروژه است. صفحه گسترده به برنامههایی گفته میشود که اطلاعات متنی و عددی را در قالب جدول نگهداری میکنند. ساختار جدولی صفحات اینگونه برنامهها، کاربران را قادر میسازد که تا با استفاده از از فرمول، بین اطلاعات موجود در آنها ارتباط برقرار نمایند.

دانشپذیران طی دوره اکسل پیشرفته، کاربرد اکسل در حوزه های مختلف از جمله حسابداری، مالی، فنی مهندسی، آمار، ماکرو نویسی، فرمول نویسی و… را فرا خواهند گرفت و بعد از از گذراندن تمام کلاس های اکسل پیشرفته، شما بطور کامل به تمام قسمت های نرم افزار اکسل مسلط بوده و قادر به ترسیم انواع نمودار ها و گزارش گیری های پیچیده، فرمول نویسی حرفه ای و تو در تو، فرمول های سه بعدی، فرمت بندی سفارشی سلول ها و… خواهید بود.
در برنامه اکسل بسیاری از محاسبات پیچیده از طریق توابع از پیشتعریفشده قابل انجام است. از نمونههای متداول آن میتوان جمع، میانگین، تعیین حداکثر، تعیین حداقل، شمارش دادههای عددی، شمارش شرطی را نام برد.
برنامهی Excel علاوه بر فرمولها و توابع، قابلیتهای دیگری برای سازماندهی صفحات و مدیریت آنها ارائه میدهد. همچنین امکاناتی نظیر جستجوی اطلاعات و مرتبکردن دادهها، به سهولت کار با دادههایی با حجم بالا کمک می کند. دستورات گسترده در جهت قالببندی دادهها و رسم نمودار بر مبنای دادههای جدول نیز از جمله امکاناتی است که برنامه Excel برای ارائه بهتر گزارشات عرضه میکند.
برنامه Excel امکانات مناسبی جهت ویرایش کاربرگ (Worksheet) ارائه میدهد. ازجمله این امکانات میتوان به اضافه کردن سطر و ستون، حذف سطر و ستونهای اضافی، قالببندی محتویات سلول، تغییر نحوه نمایش اعداد اشاره کرد.

نرمافزار اکسل امکانات زیادی برای ایجاد و مدیریت لیستهای اطلاعات ارائه میدهد. منظور از لیست، جدول حاوی اطلاعات است که معمولاً هر سطر آن تحت عنوان رکورد مشخصات یک قلمداده را دربرمیگیرد و ستونهای آن با فیلدها به مشخصات اقلام اختصاص دارد.