مهارت های هفت گانه ICDL چیست؟

ICDL
توسعه فردی

مهارت های هفت گانه ICDL چیست؟

ICDL نامی است که احتمالا این روزهای آن را زیاد می‌شوید. از آگهی‌های استخدامی گرفته تا تبلیغات برگزاری کلاس‌های کامپیوتر، ICDL کلمه‌ای است که در همه آن‌ها مشترک است. اگر برای شما هم سوال است که ICDL چیست؟ یا می‌خواهید با آن بیشتر آشنا شوید، این مقاله را از دست ندهید.

ICDL  مخفف چیست؟

ICDL مخفف  International Computer Driving License به معنای گواهینامه بین‌المللی کار با کامپیوتر است. با توجه به گسترش استفاده از کامپیوتر و کاربرد وسیع آن در حوزه های مختلف، داشتن مهارت های استفاده از آن اهمیت دارد.   آموزش ICDL یک برنامه آموزشی است كه از سال 1997 و از سوي بنياد اروپايي هدايت مي شود. بطور كلي مدرك ICDL به عنوان يك مدرك بين المللي فناوري اطلاعات و ارتباطات شناخته مي شود.     مدرك ICDL از طرف سازمان ها و ارگان های دولتي، انجمن هاي انفورماتيكي، شركت هاي تجاري و کسب و کارهای بزرگ و کوچک مختلف به عنوان مدرکی بر اثبات مهارت های کار با کامپیوتر شناخته می شود. احتمالا آگهی های استخدامی مختلفی را دیده اید که در آن های یکی از مهارت های مورد نیاز متقاضیان، مهارت ICDL و داشتن مدرک مهارت های هفتگانه ICDL است.    در حال حاضر مهارت های ICDL  به مدرک استانداردی تبدیل شده که در کشورهای مختلف کاربرد دارد و برنامه درسی آن مشابه دروس ECDL است. ECDL همان ICDL هست با این تفاوت که در اروپا به این نام شناخته می شود.

ICDL

اهداف برگزاری دوره ICDL

اهداف برگزارای دوره ICDL  عبارتند از :

  • ارتقاي سطح توانائيها در IT
  • ارتقاي سطح كارايي در شركتها
  • ايجاد توانايي در كارفرمايان براي سرمايه گذاري موثر در فناروری اطلاعات
  • تضمين استفاده بهينه از حداكثر مهارت و توانايي كارمندان در محيط كار

مهارت‌های هفتگانه ICDL چیست؟

معمولا آموزش های ICDL را به 7 دسته کلی تقسیم بندی می کنند. این 7 مهارت را در زیر می بینید:

•    (IT) آشنائی با مفاهیم پایه و اساسی فناوری اطلاعات

•    (Windows) آشنایی با سیستم عامل ویندوز و نحوه کار با آن

•    (Word) آموزش استفاده از نرم افزار واژه پرداز

•    (Excel) آموزش استفاده از صفحه گسترده

•    (Access) آموزش استفاده از نرم افزار پایگاه داده‌ها

•    (PowerPoint) آموزش استفاده از نرم افزار ارائه مطلب

•    (Internet) آموزش مفاهیم اولیه اینترنت و ارتباطات

ICDL

تفاوت icdl درجه ۱ و ۲

در ادامه این مقاله قصد داریم در مورد تفاوت icdl درجه ۱ و ۲ صحبت کنیم چراکه این سوال برای بسیاری از کارآموزان و افرادی که نیازمند گذراندن دوره های icdl هستند بوجود می‌آید که چه تفاوت هایی بین icdl درجه ۱ و ۲ وجود دارد.

احتمالا با توجه به آنچه تا کنون مطالعه کردید می دانید که تفاوت icdl درجه ۱ و ۲ در چیست ؟

بله درست است. تفاوت آی سی دی ال درجه ۱ و ۲ در سرفصل های آموزشی است که البته از سال ۱۳۹۸ به بعد کلا تغییر داشته و این دو سرفصل در قالب یک سرفصل جامع با هم ادغام شده اند.

سرفصل های icdl درجه ۲

در ابتدا باید بدانید که دوره icdl درجه ۲ مقدم بر دوره ICDL درجه ۱ بود و  سرفصل های آن شامل بررسی سخت افزار و نرم افزار،  بررسی شبکه و فناوری اطلاعات، بررسی امنیت و قانون کار مقدماتی با سیستم عامل و مدیریت فایل مدیریت چاپ، رعایت موارد اولیه کار با اینترنت و استفاده از جستجوگر و همچنین استفاده از وب و کار با خروجی  و ارتباط الکترونیکی از طریق سیستم ایمیل را مد نظر دارد.

سرفصل کلی:

  • مبانی کامپیوتر
  • ویندوز
  • اینترنت

سرفصل های icdl درجه ۱

دوره  icdl درجه ۱ شامل چهار مهارت از مهارت های هفتگانه کامپیوتری بوده  و سرفصل های آن شامل آموزش نرم افزار ورد ، آموزش نرم افزار صفحه گسترده اکسل، آموزش پایگاه داده اکسس، آموزش نرم افزار ارائه مطلب پاورپوینت می باشد. خوب است بدانید که متقاضیان دریافت مدرک ICDL درجه۱ می بایست قبل از گذراندن دوره icdl درجه ۱ و یادگیری کامل سرفصل های icdl درجه ۱ پیش نیاز آن یعنی دوره icdl درجه ۲ را می گذراندن.

سرفصل کلی:

  • نرم‌افزار ورد
  • نرم‌افزار اکسل
  • نرم‌افزار اکسس
  • نرم‌افزار پاورپوینت

ICDL

در زیر به طور خلاصه با این مهارت ها آشنا خواهید شد:

IT: یادگیری مفاهیم اولیه فناوری اطلاعات، نرم افزار، سخت افزار، شبکه های اطلاعاتی و رایانه.

Windows: آشنایی با ویندوز به عنوان یکی از محبوب ترین و پر کاربردترین سیستم عامل ها. یادگیری استفاده از ویندوز، مدیریت فایل ها و فولدرها و یادگیری بخش های مختلف آن.

Word: واژه پرداز ورد، یکی از پرکاربردترین نرم افزارهای مجموعه ماکروسافت آفیس Office است. در این بخش کاربران با برنامه ورد، نحوه استفاده از آن، نحوه تایپ، تنظیم و چاپ متون و اشکال مختلف را فرا می گیرند. 

Excel: اکسل، یکی دیگر از نرم افزارهای مجموعه آفیس است. نرم افزار صفحه گسترده برای محاسبات عددی، حسابرسی، نمودار و استفاده از فرمول های ریاضی استفاده می شود. در این بخش کاربران با نحوه فرمول نویسی و محاسبات در اکسل آشنا خواهند شد.

Access: اکسس یکی از نرم افزارهای آفیس است که برای مدیریت پایگاه داده استفاده می شود. در این بخش کاربران نحوه ورود اطلاعات به پایگاه داده، مدیریت پایگاه داده، ساخت کوئری و پرسشنامه را فرا می گیرند.   

PowerPoint: اگر دانشجو هستید احتمالا با این نرم افزار به خوبی آشنا هستید! یکی از محبوب ترین نرم افزارها برای ارائه مطالب پاورپوینت است. در این بخش کاربران با ساخت اسلاید ها و تنظیمات مختلف آن برای ارائه مطالب آشنا می شوند.

Internet: در این بخش، کاربران با اینترنت، ارتباطات، جستجو در ایترنت و تنظیمات مختلف ویندوز و مرورگرها آشنا می شوند.

فکر خود را اینجا بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − چهار =